kaikki kategoriat

Sinä olet täällä: Etusivu>Tietoa meistä>Yrityksen profiili

meistä

Shangqiu Flat World Machinery Co.Ltd, joka on erikoistunut ilmajarruventtiileiden valmistukseen ja jakeluun, meillä on tällä linjalla 15 vuotta vanha.

tuotteet, joita käsittelemme nyt, ovat autovaraosat Europena-kuorma-autoille, kuten Man, Volvo, Scania, iveco, daf, Mercedes benzand jne. Tuotteiden valikoimaan kuuluvat ilmajarruventtiilit, kytkinsarjat, kuten kytkinsuojukset, kytkinlevyt ja kytkinlevyt, anturit, kuorma-auton korin osat, jäähdyttimet, moottorit, huoltotyökalut, kuten selkeä lattianostin, vaihteiston tunkit.

Valmistamme ja jakelemme myös jäterenkaita ja muovipyrolyysikonetta, joka voi muuttaa jätemateriaalit, kuten vanhat renkaat, pullot, kuminauhat ja niin edelleen hyödylliseksi rengasöljyksi, hiilimustiksi, teräslangaksi. Ammattimaisen myynnin ja parhaan myynnin jälkeisen palvelun avulla.

Meillä on esteablished liikesuhteita asiakkaiden kanssa monista eri maista. Jotkut heistä ovat tehneet liiketoimintaa minun copany yli 10 vuotta. panostamme koko sydämemme laadunvalvontaan. Yritykseni myymille tuotteille myönnetään yhden vuoden laatutakuu, kaikki laadun aiheuttamat ongelmat vuoden sisällä, asiakkaat voivat pyytää maksun takaisin tai lähettää uuden korvaavan tuotteen.

Tervetuloa ystävät kotoa ja ulkomailta ottamaan yhteyttä meihin yritysten välistä yhteistyötä varten!

Jätä viesti
Online-keskustelu

Hei, jätä nimesi ja sähköpostiosoitteesi täällä ennen online-keskustelua, jotta emme menetä viestiäsi ja ota sinuun yhteyttä.